ShareBee Галоўная

Выдаленне акаўнта і дадзеных

Абноўлена: 17 верасня 2026 г.

Самы хуткі спосаб: У праграме ShareBee адкрыйце «Я», націсніце «Выдаліць акаўнт» і пацвердзіце.

Не можаце адкрыць праграму?

Напішыце нам з адраса, прывязанага да акаўнта. Укажыце тэму «Delete ShareBee account» і зарэгістраваны адрас электроннай пошты. Каб прадухіліць несанкцыянаваныя выдаленні, мы адправім паведамленне для пацверджання на гэты адрас.

Што выдаляецца?

Профіль акаўнта, уліковыя дадзеныя, апублікаваныя інфармацыйныя старонкі і іх медыя, захаванні, паведамленні, звязаныя з акаўнтам, апавяшчэнні і запісы ўваходу выдаляюцца з актыўных сістэм. Кантэнт, які іншыя ўжо захавалі, скапіявалі або пераслалі за межы ShareBee, знаходзіцца па-за нашым кантролем. Мінімальныя запісы могуць часова захоўвацца, калі гэта патрабуецца для бяспекі, прадухілення махлярства, вырашэння спрэчак або па закону.

Тэрміны

Выдаленне ў праграме звычайна ўступае ў сілу адразу. Пацверджаныя запыты па электроннай пошце звычайна выконваюцца на працягу 7 дзён. Рэшткавыя рэзервовыя копіі звычайна выходзяць з ратацыі на працягу 30 дзён. Выдаленне нельга адмяніць; акаўнты і кантэнт нельга аднавіць.