ShareBee Inici

Elimineu el compte i les dades

Actualitzat: 17 de setembre de 2026

Opció més ràpida: A l’aplicació ShareBee, obriu Jo, toqueu Eliminar compte i confirmeu.

No podeu obrir l’aplicació?

Envieu-nos un correu des de l’adreça vinculada al compte. Utilitzeu l’assumpte “Delete ShareBee account” i incloeu el correu registrat. Per evitar eliminacions no autoritzades, enviarem un missatge de verificació a aquesta adreça.

Què s’elimina?

El perfil del compte, les credencials, les pàgines d’informació publicades i els seus mitjans, els desats, els missatges vinculats al compte, les notificacions i els registres d’inici de sessió s’eliminen dels sistemes actius. El contingut que altres ja han desat, copiat o reenviat fora de ShareBee no està sota el nostre control. Es poden conservar temporalment registres mínims quan ho exigeixin la seguretat, la prevenció del frau, la resolució de disputes o la llei.

Terminis

L’eliminació a l’aplicació normalment té efecte immediatament. Les sol·licituds per correu verificades normalment es completen en 7 dies. Les còpies de seguretat residuals normalment es renoven en 30 dies. L’eliminació no es pot desfer; els comptes i el contingut no es poden restaurar.