ShareBee Hasiera

Ezabatu zure kontua eta datuak

Eguneratua: 2026ko irailaren 17a

Aukera azkarrena: ShareBee aplikazioan, ireki Ni, sakatu Kontua ezabatu eta berretsi.

Ezin duzu aplikazioa ireki?

Idatzi iezaguzu kontuari lotutako helbidetik. Erabili “Delete ShareBee account” gaia eta sartu erregistratutako helbide elektronikoa. Baimenik gabeko ezabatzeak saihesteko, egiaztapen-mezu bat bidaliko dugu helbide horretara.

Zer ezabatzen da?

Kontuaren profila, kredentzialak, argitaratutako informazio-orriak eta haien multimedia, gordetzeak, kontuari lotutako mezuak, jakinarazpenak eta saio-hasiera erregistroak sistema aktiboetatik kentzen dira. Besteek ShareBee-tik kanpo jada gorde, kopiatu edo birbidali duten edukia ez dago gure kontrolpean. Erregistro minimoak aldi baterako gorde daitezke segurtasunerako, iruzurraren prebentziorako, gatazken konponketarako edo legerako beharrezkoa denean.

Denbora

Aplikazioan ezabatzea normalean berehala sartzen da indarrean. Egiaztatutako posta-eskaerak normalean 7 egunetan osatzen dira. Gainerako babeskopiak normalean 30 egunetan biratzen dira. Ezabatzea ezin da desegin; kontuak eta edukia ezin dira leheneratu.