ShareBee דף הבית

מחק את החשבון והנתונים שלך

עודכן: 17 בספטמבר 2026

האפשרות המהירה ביותר: באפליקציית ShareBee, פתח אני, הקש מחק חשבון ואשר.

לא מצליח לפתוח את האפליקציה?

שלח לנו דוא״ל מהכתובת המקושרת לחשבון. השתמש בנושא “Delete ShareBee account” וכלול את הדוא״ל הרשום. כדי למנוע מחיקות לא מורשות, נשלח הודעת אימות לכתובת זו.

מה נמחק?

פרופיל החשבון, אישורים, דפי מידע שפורסמו והמדיה שלהם, שמירות, הודעות המקושרות לחשבון, התראות ורשומות התחברות מוסרים ממערכות פעילות. תוכן שאחרים כבר שמרו, העתיקו או העבירו מחוץ ל-ShareBee אינו בשליטתנו. רשומות מינימליות עשויות להישמר זמנית כאשר נדרש לאבטחה, מניעת הונאה, יישוב סכסוכים או חוק.

לוחות זמנים

מחיקה באפליקציה בדרך כלל נכנסת לתוקף מיד. בקשות דוא״ל מאומתות בדרך כלל מושלמות תוך 7 ימים. גיבויים שיוריים בדרך כלל מסתובבים החוצה תוך 30 יום. לא ניתן לבטל מחיקה; לא ניתן לשחזר חשבונות ותוכן.