Izbrišite račun i podatke
Ne možete otvoriti aplikaciju?
Pošaljite nam e-poštu s adrese povezane s računom. Koristite predmet „Izbriši ShareBee račun“ i navedite registriranu e-poštu. Radi sprječavanja neovlaštenih brisanja poslat ćemo poruku za potvrdu na tu adresu.
Što se briše?
Profil računa, vjerodajnice, objavljene info stranice i njihovi mediji, spremanja, poruke povezane s računom, obavijesti i zapisi o prijavi uklanjaju se iz aktivnih sustava. Sadržaj koji su drugi već spremili, kopirali ili proslijedili izvan ShareBeea nije pod našom kontrolom. Minimalni se zapisi mogu privremeno zadržati kada je to potrebno radi sigurnosti, sprječavanja prijevare, rješavanja sporova ili zakona.
Rokovi
Brisanje u aplikaciji uobičajeno stupa na snagu odmah. Potvrđeni zahtjevi e-poštom uobičajeno se dovršavaju unutar 7 dana. Preostale se sigurnosne kopije uobičajeno rotiraju unutar 30 dana. Brisanje se ne može poništiti; računi i sadržaj ne mogu se vratiti.
