ShareBee ទំព័រដើម

លុបគណនី និងទិន្នន័យរបស់អ្នក

បានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព៖ ថ្ងៃទី ១៧ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០២៦

ជម្រើសលឿនបំផុត៖ នៅក្នុងកម្មវិធី ShareBee បើក ខ្ញុំ ចុច លុបគណនី ហើយបញ្ជាក់។

មិនអាចបើកកម្មវិធី?

ផ្ញើអ៊ីមែលមកយើងពីអាសយដ្ឋានដែលភ្ជាប់នឹងគណនី។ ប្រើប្រធានបទ “Delete ShareBee account” ហើយបញ្ចូលអ៊ីមែលដែលបានចុះឈ្មោះ។ ដើម្បីការពារការលុបដោយគ្មានការអនុញ្ញាត យើងនឹងផ្ញើសារផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅអាសយដ្ឋាននោះ។

អ្វីដែលត្រូវបានលុប?

ប្រវត្តិរូបគណនី ព័ត៌មានចូល ទំព័រព័ត៌មានដែលបានបោះពុម្ព និងមេឌៀរបស់វា ការរក្សាទុក សារភ្ជាប់គណនី ការជូនដំណឹង និងកំណត់ត្រាចូលត្រូវបានដកចេញពីប្រព័ន្ធសកម្ម។ ខ្លឹមសារដែលអ្នកដទៃបានរក្សាទុក ចម្លង ឬបញ្ជូនបន្តក្រៅ ShareBee រួចហើយ មិនស្ថិតក្រោមការគ្រប់គ្រងរបស់យើងទេ។ កំណត់ត្រាតិចបំផុតអាចត្រូវបានរក្សាជាបណ្តោះអាសន្ននៅពេលតម្រូវសម្រាប់សុវត្ថិភាព ការការពារការក្លែងបន្លំ ការដោះស្រាយជម្លោះ ឬច្បាប់។

ពេលវេលា

ការលុបក្នុងកម្មវិធីជាធម្មតាមានប្រសិទ្ធភាពភ្លាមៗ។ សំណើអ៊ីមែលដែលបានផ្ទៀងផ្ទាត់ជាធម្មតាបញ្ចប់ក្នុងរយៈពេល ៧ ថ្ងៃ។ ការបម្រុងទុកដែលនៅសល់ជាធម្មតាវិលចេញក្នុងរយៈពេល ៣០ ថ្ងៃ។ ការលុបមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ គណនី និងខ្លឹមសារមិនអាចស្តារឡើងវិញបានទេ។