ShareBee Нүүр

Бүртгэл болон өгөгдлөө устгана уу

Шинэчилсэн: 2026 оны 9-р сарын 17

Хамгийн хурдан сонголт: ShareBee апп дээр Би-г нээж, Бүртгэл устгах дээр дарж, баталгаажуулна уу.

Апп нээх боломжгүй юу?

Бүртгэлтэй холбоотой хаягаас бидэнд имэйл илгээнэ үү. Гарчигт “Delete ShareBee account” ашиглаж, бүртгэлтэй имэйлийг оруулна уу. Зөвшөөрөлгүй устгалаас сэргийлэхийн тулд бид тэр хаяг руу баталгаажуулах мессеж илгээнэ.

Юу устгагдах вэ?

Бүртгэлийн профайл, нэвтрэх мэдээлэл, нийтэлсэн мэдээллийн хуудас болон тэдгээрийн медиа, хадгалалт, бүртгэлтэй холбоотой мессеж, мэдэгдэл, нэвтрэлтийн бүртгэл идэвхтэй системээс хасагдана. Бусдын ShareBee-ээс гадуур аль хэдийн хадгалсан, хуулсан, дамжуулсан агуулга манай хяналтад байхгүй. Аюулгүй байдал, залилангаас сэргийлэх, маргаан шийдвэрлэх, эсвэл хуулийн шаардлагаар хамгийн бага бүртгэлийг түр хадгалж болно.

Хугацаа

Апп дахь устгал ихэвчлэн шууд хүчинтэй болно. Баталгаажсан имэйл хүсэлтийг ихэвчлэн 7 хоногийн дотор гүйцэтгэнэ. Үлдэгдэл нөөцлөлт ихэвчлэн 30 хоногийн дотор эргэлдэнэ. Устгалыг буцаах боломжгүй; бүртгэл, агуулгыг сэргээх боломжгүй.