ShareBee ହୋମ୍

ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ଏବଂ ଡାଟା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

ଅପଡେଟ୍: 17 ସେପ୍ଟେମ୍ବର, 2026

ସର୍ବତେଜ ବିକଳ୍ପ: ShareBee ଆପ୍‌ରେ ମୁଁ ଖୋଲନ୍ତୁ, ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ବିଲୋପ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ।

ଆପ୍ ଖୋଲିପାରୁନାହାନ୍ତି କି?

ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ସହ ଲିଙ୍କ୍ ଥିବା ଠିକଣାରୁ ଆମକୁ ଇମେଲ୍ କରନ୍ତୁ। “ShareBee ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ବିଲୋପ” ବିଷୟ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ ଏବଂ ପଞ୍ଜୀକୃତ ଇମେଲ୍ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ କରନ୍ତୁ। ଅନଧିକୃତ ବିଲୋପ ରୋକିବା ପାଇଁ, ଆମେ ସେହି ଠିକଣାକୁ ଯାଞ୍ଚ ବାର୍ତ୍ତା ପଠାଇବୁ।

କ’ଣ ବିଲୋପ ହୁଏ?

ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍, ପ୍ରମାଣପତ୍ର, ପ୍ରକାଶିତ ସୂଚନା ପୃଷ୍ଠା ଏବଂ ସେଗୁଡ଼ିକର ମିଡିଆ, ସେଭ୍, ଆକାଉଣ୍ଟ୍-ଲିଙ୍କ୍ ବାର୍ତ୍ତା, ବିଜ୍ଞପ୍ତି ଏବଂ ଲଗଇନ୍ ରେକର୍ଡ୍ ସକ୍ରିୟ ସିଷ୍ଟମ୍‌ରୁ ହଟାଯାଏ। ଅନ୍ୟମାନେ ପୂର୍ବରୁ ShareBee ବାହାରେ ସେଭ୍, କପି କିମ୍ବା ଫରୱାର୍ଡ୍ କରିଥିବା ବିଷୟବସ୍ତୁ ଆମ ନିୟନ୍ତ୍ରଣରେ ନୁହେଁ। ସୁରକ୍ଷା, ଠକିବା ରୋକଥାମ, ବିବାଦ ସମାଧାନ କିମ୍ବା ଆଇନ ପାଇଁ ଆବଶ୍ୟକ ହେଲେ ସର୍ବନିମ୍ନ ରେକର୍ଡ୍ ଅସ୍ଥାୟୀ ଭାବେ ରଖାଯାଇପାରେ।

ସମୟ

ଆପ୍‌ରେ ବିଲୋପ ସାଧାରଣତଃ ତୁରନ୍ତ ପ୍ରଭାବୀ ହୁଏ। ଯାଞ୍ଚିତ ଇମେଲ୍ ଅନୁରୋଧ ସାଧାରଣତଃ 7 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ହୁଏ। ଅବଶିଷ୍ଟ ବ୍ୟାକଅପ୍ ସାଧାରଣତଃ 30 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଘୂର୍ଣ୍ଣନ ହୁଏ। ବିଲୋପ ପଛକୁ ଫେରିପାରେ ନାହିଁ; ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ଏବଂ ବିଷୟବସ୍ତୁ ପୁନରୁଦ୍ଧାର ହୋଇପାରେ ନାହିଁ।