ShareBee Acasă

Ștergeți contul și datele

Actualizat: 17 septembrie 2026

Cea mai rapidă opțiune: În aplicația ShareBee, deschideți Eu, atingeți Șterge contul și confirmați.

Nu puteți deschide aplicația?

Trimiteți-ne un e-mail de pe adresa asociată contului. Folosiți subiectul „Șterge contul ShareBee” și includeți e-mailul înregistrat. Pentru a preveni ștergerile neautorizate, vom trimite un mesaj de verificare pe acea adresă.

Ce se șterge?

Profilul contului, acreditările, paginile de informații publicate și media lor, salvările, mesajele legate de cont, notificările și înregistrările de autentificare sunt eliminate din sistemele active. Conținutul pe care alții l-au salvat, copiat sau redirecționat deja în afara ShareBee nu este sub controlul nostru. Înregistrări minime pot fi păstrate temporar când este necesar pentru securitate, prevenirea fraudelor, soluționarea litigiilor sau lege.

Termene

Ștergerea din aplicație intră în vigoare în mod normal imediat. Cereri e-mail verificate sunt finalizate în mod normal în 7 zile. Backup-urile reziduale se rotesc în mod normal în 30 de zile. Ștergerea nu poate fi anulată; conturile și conținutul nu pot fi restaurate.