Obrišite nalog i podatke
Ne možete otvoriti aplikaciju?
Pošaljite nam e-poštu sa adrese povezane sa nalogom. Koristite predmet „Delete ShareBee account“ i navedite registrovanu e-poštu. Da bismo sprečili neovlašćena brisanja, poslaćemo poruku za verifikaciju na tu adresu.
Šta se briše?
Profil naloga, akreditivi, objavljene info stranice i njihov medijski sadržaj, sačuvano, poruke povezane sa nalogom, obaveštenja i evidencije prijave uklanjaju se iz aktivnih sistema. Sadržaj koji su drugi već sačuvali, kopirali ili prosledili van ShareBee nije pod našom kontrolom. Minimalni zapisi mogu se privremeno zadržati kada je potrebno radi bezbednosti, sprečavanja prevara, rešavanja sporova ili zakona.
Vreme
Brisanje u aplikaciji obično stupa na snagu odmah. Verifikovani zahtevi e-poštom obično se završavaju u roku od 7 dana. Preostale rezervne kopije se obično rotiraju u roku od 30 dana. Brisanje se ne može opozvati; nalozi i sadržaj se ne mogu vratiti.
