ShareBee Hem

Radera ditt konto och dina data

Uppdaterad: 17 september 2026

Snabbaste alternativet: I ShareBee-appen, öppna Jag, tryck på Radera konto och bekräfta.

Kan du inte öppna appen?

Mejla oss från adressen som är kopplad till kontot. Använd ämnet ”Radera ShareBee-konto” och ange den registrerade e-postadressen. För att förhindra obehöriga raderingar skickar vi ett verifieringsmeddelande till den adressen.

Vad raderas?

Kontoprofil, inloggningsuppgifter, publicerade infosidor och deras media, sparanden, kontokopplade meddelanden, aviseringar och inloggningsposter tas bort från aktiva system. Innehåll som andra redan har sparat, kopierat eller vidarebefordrat utanför ShareBee ligger utanför vår kontroll. Minimala register kan behållas tillfälligt när det krävs för säkerhet, bedrägeribekämpning, tvistlösning eller lag.

Tidsram

Radering i appen träder normalt i kraft omedelbart. Verifierade e-postbegäranden slutförs normalt inom 7 dagar. Återstående säkerhetskopior roteras normalt bort inom 30 dagar. Radering kan inte ångras; konton och innehåll kan inte återställas.