ShareBee Ana sayfa

Hesabınızı ve verilerinizi silin

Güncelleme: 17 Eylül 2026

En hızlı seçenek: ShareBee uygulamasında Ben’i açın, Hesabı sil’e dokunun ve onaylayın.

Uygulamayı açamıyor musunuz?

Hesaba bağlı adresten bize e-posta gönderin. Konu olarak “Delete ShareBee account” kullanın ve kayıtlı e-postayı ekleyin. Yetkisiz silmeleri önlemek için o adrese bir doğrulama mesajı göndeririz.

Neler silinir?

Hesap profili, kimlik bilgileri, yayınlanan bilgi sayfaları ve medyaları, kayıtlar, hesaba bağlı mesajlar, bildirimler ve giriş kayıtları aktif sistemlerden kaldırılır. Başkalarının ShareBee dışında zaten kaydettiği, kopyaladığı veya ilettiği içerik kontrolümüz dışındadır. Güvenlik, dolandırıcılık önleme, uyuşmazlık çözümü veya hukuk için gerekli asgari kayıtlar geçici olarak tutulabilir.

Zamanlama

Uygulama içi silme genellikle hemen yürürlüğe girer. Doğrulanmış e-posta talepleri genellikle 7 gün içinde tamamlanır. Artakalan yedekler genellikle 30 gün içinde döner. Silme geri alınamaz; hesaplar ve içerik geri getirilemez.